Kan kristne tippe eller gamble på fotball?

Å vinne fotballspill er målet, eller drømmen, for alle online-spillere i Italia.

Men finnes det et idiot sikkert betting system som kan til late oss å vinne med sports betting?

Beklager å skuffet dere venner, men det er ingen sikker måte å vinne på!

Uansett, jeg har gode nyheter til deg. Det er små tips som kan gjøre en forskjell i å plassere innsatsene dine, for eksempel å velge en bookmaker med et godt rykte og anerkjendt som 22Bet, en av de beste bookmakerne i sportstippingsverdenen.

Hva du trenger å vite om fotball spådommer

Våre erfarne fotballfans hjelper deg med å satse hver dag med gratis fotball spådommer og pålitelige råd fra fotballens verden. Hvem vil prøve å komme med flere spådommer på fotballspill? Det er absolutt nyttig å forstå de essensielle elementene du bør vurdere før du lager fotball spådommer.

Tips 1: Dra nytte av tippe bonuser

Før du begir deg ut i analyse av spådommer for fotballtipping, vil regel nummer 1 være å registrere deg med de beste bettingsidene på markedet. Direkte bruk av tilbud på en boks nettside (bonusspill), som gullsnegle bonusen eller velkomstbonusen, vil tillate deg å optimere gevinstene dine, uansett hvilken innsats du ønsker å plassere.

Vi kan ikke glemme at hensikten med en fotball spådom fortsatt er å satse på en bookmaker, i håp om at den vil bli en vinner. For å gjøre dette på best mulig måte, er det å foretrekke å ikke gå klipp av velkomsttilbudene til alle online sports betting-operatører. Kampanjene som tilbys lar deg starte på høyre fot med dagens Serie A-spådommer, Serie B-fotball spådommer og alle ligaene som inspirerer deg mest.

Tips 2: motivasjon av studiegruppen

Det første du må vite er at motivasjon har en betydelig innflytelse på den sportslige prestasjonen til et fotballag. Å satse på en kamp (tittel, Champions League-kvalifisering, nedrykk til Serie B, seier i Clásico della Liga …) eller verdien av kamp premien er for eksempel nøkkelfaktorer i motivasjonen til et fotballag.

Lag Prestasjoner kan imidlertid også påvirkes av andre elementer. Er spilleren overvåket av observatører? Er et nytt kjøp annonsert? Har en viktig aktør familie problemer? Disse ulike elementene kan også ha stor innflytelse på kollektiv motivasjon.

Når vi vet at forskjellen i motivasjon mellom to lag ofte utgjør en forskjell i en fotballkamp, ​​forstår vi viktigheten av dette kriteriet i suksessen til spådommer og generelt fotball spådommer for eksakte resultater. På slutten av sesongen vil det for eksempel ikke være uvanlig å se en stor Serie A-klubb som ikke har noe igjen å spille mot et lag som sliter med å ikke ikke ned.

Tips 3: Les nyhetene for å kjenne forholdene til lagene

Så, i tillegg til å analysere motivasjonen til lagene, er det viktig å kjenne til sportsnyhetene i fotball, før du gjør spådommen. Det beste trekket vil alltid være å satse i siste øyeblikk. Skader og tap i siste liten kan være av avgjørende betydning for sluttresultatet i en kamp. Det bør derfor ikke glemmes at ulike skader og tilgjengelighet i stor grad kan påvirke resultatene til et team, spesielt hvis det midlertidig kan regne med en begrenset arbeidsstyrke.

Du må tenke nøye gjennom å analysere lagresultater med eller uten en bestemt spiller, siden det allerede kan være en god indikator på spådommen som skal etableres for en kamp.

I tillegg vil det være viktig å ta hensyn til den fysiske tilstanden til laget som helhet. Det må skilles mellom bosted status, besøk status og generell fysisk tilstand.

Tips 4: Analyser de spesifikke holdningene til teamene

Fjerde nøkkeltips fra våre fotballeksperter: det er alltid nødvendig å ta hensyn til hvert enkelt lags spesielle egenskaper i spådommer for fotballspill. Noen lag er tradisjonelt sterkere og mer solide på hjemmebane, andre anses som bedre på bortebane. Lag med en liten liste sliter ofte midt i sesongen, spesielt hvis de også deltar i europeiske cooper som Champions League eller Europa League.

Å balansere tidligere sammenligninger lar deg også få en ide om hvordan et lag kan sammenligning med et annet lag eller med en annen spillestil. Mens dette kriteriet fortsatt er viktigere i individuelle idretter, hvor motstanderens spillestil mer eller mindre kan passe en spiller, skal det heller ikke undervurderes i lagidretter.

Historien har en tendens til å gjenta seg selv og noen lag opplever spesielle historiske suksesser mot de samme lagene Og. Og selv om valgene kan ha blitt totalt revolusjonert sammenlignet med den siste kronologiske sammenligningen, forblir den spesielle atmosfæren som hersker rundt noen kamper den samme år etter år og påvirker ofte utfallet.

Dette er tilfellet med noen kjente klassiske eller historiske regionale rivaliseringer (Milan-Inter, Juventus-Inter, Arsenal-Tottenham, Real Sociedad-Barcelona, ​​Lyon-Saint Étienne). Noen lag har en tendens til å galvanisere i visse sammenhenger, mens andre sliter. Ting du ikke må glemme før du spå fotball.

Tips nr. 5: Finne ut om oddsen som tilbyr er attraktive

Sist, men ikke minst, vil det være nødvendig å vurdere den reelle interessen til oddsene som tilbys av bookmaker for spiller du ønsker å satse på. Som nevnt tidligere på denne siden vil det være avgjørende å sammenligne oddsen som tilbys av bookmakere med de imaginære oddsene som du selv ville gitt til spillet etter en grundig analyse av selve spillet. Hvordan kan dette gjøres konkret? Enkelt, bare bruk følgende formel for å gjøre en slags sannsynlighetsregning: 1 / odds x 100 = odds estimert av bookmaker på at en sportsbegiven het / spill vil finne sted.

La oss ta eksempelet med en kamp mellom Arsenal og Tottenham, der Snai tilbyr for eksempel et odds på 2,20 for suksessen til Gunners og en på 2,80 for suksessen til Spurs, for bedre å forstå formelen:

1 / 2,20 x 100 = 45.

1 / 2,80 x 100 = 36.

Ifølge Snai ville Arsenal ha 45 % sjanse til å vinne kampen, mens Spurs ville ha 36 % sjanse. Hvis du tror en seier for Tottenham er mer sannsynlig, ville det vært interessant å prøve å satse på suksessen til Spurs. Dette er en beregning som bør gjøres systematisk før du satser, spesielt for en fotball prediksjon som vil være gjenstand for en stor innsats.