Helst ville man kanskje levd i et pengefritt samfunn. Et samfunn hvor verdien av det du gjør og det du ønsker tilbake utligner hverandre. Litt som man levde før i tiden, men enda litt mer avansert enn det. Men det er klart, det er ikke akkurat lett å få til, og det er også dessverre sånn at folk er grådige.

Hva er dine verdier i livet?

Det er alltid viktig å ha klare verdier, å ha prinsipper i livet som på mange måter er ufravikelige. Dessverre ser man jo oftere og oftere at det ikke er tilfellet med mange i den moderne verden. Kanskje det er sosiale medier som gir oss inntrykket av det, men det virker som om hele samfunnet går i hundre kilometer i timen, og at det rett og slett ikke finnes plass for ettertanke og vurderinger. Alt må bli gjort i et øyeblikk, og det er såpass vanskelig å gjøre skikkelig at man får noen rare resultater ut av det. Om man er så heldig å ha noen verdier i bunnen er det noe som kan hjelpe en ganske mye.

Det er lettere sagt enn gjort, først og fremst fordi det ikke virker som om samfunnet setter sin lit til noe. Alt er reaktivt, og om du er en religiøs kristen blir man ofte sett rart på. Som om det er et fenomen i disse tider, da det er noe av det mest vanligste her i verden, og har vært sånn i 2000 år. Men noe har altså forandret seg gjennom de siste årene, og vi er ikke akkurat så sikre på at det er bare positiv forandring vi har gjennomgått. Religiøse verdier virker å ha blitt dyttet vekk litt og alternativet er muligens ikke det aller mest fristende, for oss i det minste.

Mange vil ha mer, og får de mer vil de til slutt ha alt også. Det er ikke særlig bærekraftig lengden, men samtidig så trenger man penger. Til den tid kommer hvor penger er overflødige kommer folk til å trenge penger, og sider som denne kommer til å hjelpe dem.

Låneksempel – LoanScouter: Sambla, Eks. 150 000 kr over 7 år, eff. rente 13.82%, kostnad 79 029 kr, totalt 229 029 kr.

Det å tilby lån er ikke akkurat noe som er nytt i verdenshistorien, da mennesker har gjort det lenge, ja, siden penger ble oppfunnet. Og det er klart, med mer mennesker i verden og bredere fattigdom så er det faktisk bruk for sider som Loanscouter her i verden. Spesielt med tanke på at tradisjonelle banker har gjort det så utrolig vanskelig å få innvilget en lånesøknad, noe som tvinger en til å se etter andre alternativ. Og da mange mennesker har økonomiske problemer er det ikke rart at man blir fristet til å søke om et avdragsfritt lån.

Om du ikke vet hva det er så ligger det litt i navnet. Du søker altså om et lån hvor du ikke betaler avdrag for en gitt periode. Det eneste du betaler er renter og omkostninger rundt lånet, men ikke lånet i seg selv. Det har både oppsider og nedsider. Fordi det gir deg mer penger på en kort periode, da regningen blir mindre, men du er jo nødt til å betale lånet tilbake engang, og til da så har du kun betalt renter. Som sagt, oppsider og nedsider, men så lenge du vet hva du går til bør det være noe du greier å håndtere.

Mange løsninger

Uansett hva slags problem du har er det ingen tvil om at det kan ordnes, og at det finnes en løsning. Om det er pengeproblemer må du også huske på at det tross alt er bare penger, og det er ting her i livet som er mye mer verdifullt. Men igjen, penger trenger man, og om du kanskje behøver et lån kan et avdragsfritt lån som denne vi nevnte ovenfor være til bruk for deg.

Men prøv for all del å begrense deg så mye du kan, og ikke fråtse, og se an situasjonen med klare øyne. Da kan du se bedre hvor mye du virkelig trenger å låne, og ikke overdrive og sette deg selv i enda større problemer. Poenget er jo tross alt å få deg ut av problemene, ikke gi deg flere, så fortvil ei, det er alltid en løsning mulig, bare du leter etter en!