Det er ingen tvil om at flere kristne, og andre, blir ensomme og lever livene sine helt alene. Mange synes dette er en god løsning, da man egentlig kan bruke tiden og pengene på seg selv. Man slipper å være en belastning for andre eller skuffe dem man står nærmest. Men vi mennesker er ikke skapt for å være alene. Vi er sosiale mennesker. Men det er mange ting som gjør at samvær blir vanskelig. Her skal vi se på hvorfor ikke du skal skjemmes over å ha en sexdukke.

Vanskelighet med å få seg partner

Det kan hende man rett og slett sliter med å få seg en partner. Det kan hende man sliter med det sosiale spillet eller at man mangler selvtilliten. Da kan en sexdukke dekke de seksuelle driftene man har. Sexdukker i dag er veldig virkelighetstro og kan forveksles med ekte kvinner og menn. Faktisk er de mer perfekte enn noen dame du noen gang kan finne. Og den er villig.

Man har dysfunksjoner

Det kan hende at man har funksjonshemninger eller sykdom som gjør at sex blir vanskelig. Det er fordomsfullt å si at dysfunksjonelle ikke kan ha sex, men for mange er det likevel enklere å skaffe seg en sexdukke. Sexdukken er fleksibel og tilgjengelig, og kan brukes i alle stillinger. Sexdukken gir noe man ikke kan skape selv.

En ménage-a-trois

En sexdukke kan være den tredje parten i et spennende forhold. Uten utroskap og sjalusi vil en mann eller kvinne få sine fantasier oppfylt. Sexdukken har et perfekt utseende og er nesten naturtro. Man får følelsen av å ha en trekant som er dundrende intens og het. Deiligere blir det ikke.

Vår konklusjon er at man ikke skal skjemmes av å ha en sexdukke. Det kan gi en ny gnist i sexlivet, enten man vil eksperimentere eller få en bedre hverdag.