Hvsi du skal besøke vakre Monaco, og Monte Carlo, så kan du ta turen innom en av de vakre og fredfulle kirkene i landet. De er flotte å være i og stemningen er rolig og avslappet. Gir deg tid til ettertanke.

Saint Nicholas Cathedral

En vakker katedral som er vel verd et besøk. Det gir en egen ro å gå rundt i den å se på de vakre omgivelsene. En av de tingene man bør gjøre i Monaco

Det var lite turister i og rundt katedralen. Utsmykkingen var ikke overdådig slik som jeg har sett i mange katedraler tidligere, men kirka hadde en flott intimitet over seg.

4 Rue Colonel Bellando Castro, Monaco-Ville 98000, Monaco

+377 93 30 87 70

 

Saint Paul’s Church Monte Carlo

Dette er en katedral som ligger i en sjarmerende og koselig bydel. Katedralen er verdt et besøk, om enn bare for å ha tatt en titt. Her ligger også Grace Kelly, den senere prinsesse Grace gravlagt. Saint Paul’s Church er veldig vakkert og er virkelig en hyllest til prisen Albert og prinsesse Grace. De var gift i denne kirken og er gravlagt der, om deres graver merket med en hvit rose.

Avenue de Grande Bretagne, Monte Carlo 98000, Monaco

+377 93 30 87 70

 

Saint Charles Church

Denne kirken er veldig vakkert og rolig. Det var veldig kult og en flott måte å komme seg bort fra kaoset.
Vel verdt tiden det tok å besøke denne kirken. Akkurat som en kirke i Europa vil du finne mange likheter, men det er spesielle forskjeller om dem. Dette var rolig og behagelig

10 Avenue Saint Charles, Monte Carlo 98000, Monaco